За стареене има прости процедури, които могат да ви помогнат

...
 
За стареене има прости процедури, които могат да ви помогнат
Коментари Харесай

8 безпогрешни трика: най-добрите съвети против стареене

 

За стареене има елементарни процедури, които могат да ви оказват помощ да забавите времето. Те няма да спрат часовника, само че ще ви накарат да изглеждате по-млади. Приложете ги на процедура!

 

Ако желаете да обявите война на фините линии, бръчките, увисването, петната и други забележими признаци на миналото време, би трябвало да включите положителните привички в всекидневието си. Има няколко  елементарни трика срещу стареене, които няма да ви коства кой знае какво да въведете в всекидневието си, само че те ще ви оказват помощ да забавите признаците на стареене.

 

НАЙ-ДОБРИТЕ ТРИКОВЕ ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ

Като начало би трябвало да имате поради, че не всички елементи на тялото и лицето ви се трансформират по един и същи метод през годините. Има области, които са по-крехки и от другите и по тази причина би трябвало да им обърнете особено внимание, в случай че желаете да удължите младостта си. Ръцете, контурът на очите, шията и деколтето, устните, ръцете, коленете и даже ви са склонни да бъдат по-увредени след избрана възраст.

 

Какво можете да извършите, с цел да ги подмладите? Продължавайте да четете….

 

Хидратация

Хидратация, хидратация и отново за вашите ръце. Използваме безчет козметика, с цел да се грижим за лицето си, само че доста пъти забравяме да  се грижим за ръцете си. Бръчки, вени, сухота … те карат ръцете ви да се напукат и да наподобяват даже по-възрастни, в сравнение с сте в реалност. Не ги подценявайте: използвайте ръкавици за домакинска работа, хидратирайте ги всекидневно най-малко заран и вечер, правете маска един път седмично и не забравяйте да нанесете слънцезащитен крем. Те ще ви бъдат признателни!

 

Изключителна грижа за околоочния силует.

 

Това е още една от областите, които могат да ни натоварят с повече години. Околоочният силует страда доста с годините и външните експанзии, тъй че би трябвало да вземете изключителни защитни ограничения. Освен да прибягвате до козметични процедури с дейни съставки срещу стареене, също по този начин можете да употребявате специфични маски-лепенки за зоната един път седмично или на всеки две седмици. Ако сте склонни да имате торбички и тъмни кръгове, нанесете лед и масажирайте с нефритен ролер. Правете го с кръгови придвижвания, търкаляйки през клепача и под окото.

Грижете се за устните си

Сочната и добре хидратирана уста е симптом на младост, тъй че би трябвало да предотвратите изсушаването на устните и проявлението на тези дребни кожички, които толкоз малко благоприятстват имиджа ви. Винаги носете на разположение подхранващ еликсир за устни за моменти на рискова топлота или мраз и в случай че забележите пукнатини, нанесете характерен за зоната ексфолиант, с цел да премахнете мъртвите кафези от зоната.

Стягащи маски за шията и деколтето.

Пилингите и стягащите маски могат да бъдат потребни за омекотяване на кожата и понижаване на бръчките в региона на деколтето и попречване на провисване на шията, само че използвайте артикули, които не са прекомерно нападателни към кожата и ги нанасяйте деликатно. Това е деликатна зона и може да се раздразни. Друг съвет: в случай че забележите, че позицията, която заемате, когато спите, кара деколтето ви да се набръчква доста, помислете за потреблението на лепенки или характерни сутиени през нощта, с цел да разтегнете зоната, до момента в който спите.

 

Забравете обработените храни в името на овала на лицето си.

 

Заедно с козметиката, диетата може да направи чудеса за попречване на бръчки и провисване. За да се борите с увисването на лицето, пийте повече от един и половина литра вода дневно и се пробвайте да премахнете всяка храна с инфекциозен резултат от диетата си. Свръхобработената, рафинирана захар, трансмазнини, алкохол и тютюн могат да ускорят процеса на провисване, който неизбежно визира лицето ви след избрана възраст.

 

Много извършения за стягане на ръцете.

Възрастта издава и вътрешната страна на ръцете. Увисването също се открива в тази област, когато достигнете избрана възраст, в случай че не вземете нужните защитни ограничения. Има доста извършения за тонизиране на бицепсите и трицепсите, които би трябвало да вършиме няколко пъти седмично, както и характерни извършения за попречване на провисване.

 

Допълнително поддържане на кожата на лактите и коленете.

Те са едни от най-забравяните в тялото и в случай че изсъхнат, могат да ви създадат да изглеждате доста по-възрастни. Използвайте ексфолиант под душа, с цел да ги изгладите, и нанесете мощно подхранващ крем преди да се облечете.

Уплътняване на гривата. С придвижване на възрастта косата ви губи мощ, искра и компактност. Това е тествана истина. Но можете да се борите с тези резултати с уместно лекуване! Уверете се, че употребявате шампоани, балсами  и маски за увеличение на размера, които са подобаващи за вашия вид коса, и не прекалявайте с потреблението на топлинни принадлежности за оформяне. Погледнете деликатно всяка смяна, която вашият скалп претърпява, с цел да му дадете подхранващ или възстановяващ подтик, в случай че е належащо.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР